Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 600 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
rajčatový protlak bez konzervantů | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
Brandy | 50 ml |
smetana 12% | 300 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
hořčice | 2-3 lžičky |
worchester | |
citrónová šťáva | 1 lžička |
máslo | 1 lžíce |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo a necháme vychladnout ve studené vodě. V misce utřeme... zobrazit recept
Postup: V misce si rozmícháme kečup a oloupaný prolisovaný česnek.Rohlíky překrojíme na... zobrazit recept
Postup: Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kousky. Papriku nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Ze 100 ml vlažného mléka, trochy mouky a droždí necháme vykynout kvásek. Do... zobrazit recept
Postup: Těstoviny (nejlíp vrtulky) uvaříme v osolené vodě. V míse smícháme nakrájenou... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek